Announcement

Collapse
No announcement yet.

Carpet Lumps...anyone got em?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Magnus View Post
    Maybe your coochie juice is pooling to those spots?
    Wanna smell them for me to find out? :girl:













    :jakeroutine:

    Comment


    • #17
      Car has haemorroids

      1988 Evo II

      2006 Z4 3.0Si Sport Coupe

      Comment


      • #18
        Originally posted by Magnus View Post
        Maybe your coochie juice is pooling to those spots?
        You speaking from personally experience, Magnus?Jakelove

        Comment


        • #19
          I bet that is from lifting the carpet up to add some wiring. I have installed a stereo a few years back and never got the carpet down again as good as from factory. There is a hard layer in the carpet (i have cut my carpet to pieces when I took it out for the cage) and I believe it doesn't like to be kinked too much. place some heavy weights on the bumps as long the car is parked.


          Goodbye M3, you served me well.

          Comment


          • #20
            Maybe that's where they ran the cables (speaker wire, RCA's, etc)?

            88 M3 - LACHSSILBER/M TECH
            89 M3 - ALPINEWEISS II/SCHWARZ
            85 323I S52 - ALPINEWEISS/SCHWARZ
            91 M TECHNIC TURBO - MACAOBLAU/M TECH


            Comment


            • #21
              I ran all my cables throught the center console and under the handbrake .
              carpeting.
              sigpic

              Comment


              • #22
                Originally posted by Nick-NY View Post
                I ran all my cables throught the center console and under the handbrake .
                carpeting.
                Too bad my stereo people weren't as smart as you :Jake:

                My battery also kept draining after their install. Brought it back to them to fix...and they told me i needed a new alternator.

                I asked them if they hit the gas pedal after the car started when they did the alt. test....and they said that doesnt matter :rolleyes:

                Alt still works fine....morons :huh:

                Comment


                • #23
                  call a doctor. might need a lumpectomy
                  1990 M3/1998 M3 Sedan

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by ADA///M View Post
                    ever?

                    yes of course. There's nothing wrong underneath the car tho :lostme:
                    If someone missed the frame rails when lifting it -- two lumps from dimpled sheet metal in the same spots, on either side. may not be that noticeable from beneath

                    Comment


                    • #25
                      Has anyone lifted it up yet to check?

                      Comment


                      • #26
                        I would bet that is from someone jacking the car up in the wrong spot. I've see it happen on another E30 where exactly the same lumps formed after someone jacked the car up.

                        '89 E30 M3
                        (Diamondschwarz) | '01 E39 M5 (Silbermetallic)

                        Comment


                        • #27
                          Those bumps are on my car and they got there from incorrect lifting.

                          Comment


                          • #28
                            i have the same thing in my car but its mainly on the passenger side. i also live in Orlando Florida

                            Comment

                            Working...
                            X